Teràpies naturals

Teràpies naturals:

  • Kinesiologia holística

  • Flors de Bach

  • Reflexologia podal

  • TRE

Kinesiologia holística:

La Kinesiologia holística, és una tècnica de diagnòstic i tractament en la que s’utilitzen els músculs i les cadenes musculars com a eina de treball, per testar els desequilibris del cos i saber el tractament més adequat.

Flors de Bach

Les flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diferents situacions emocionals, que actuen en el camp emocional de la persona amb l’objectiu d’equilibrar aspectes negatius de les seves emocions, com pors, desesperació, estrés i depressió, entre d’altres. Va ser creat pel metge anglès Edward Bach (1886-1936).

A Sòl pelvià Lleida ena ajudem de la kinesiologia holistica per buscar les flors de Bach més adients per a cada pacient.

Reflexologia podal

La reflexologia podal és una tècnica basada en l’estimulació de punts dels peus, anomenats punts reflexes. És una tècnica en la que s’aplica un massatge manual, fent pressió en determinades àrees dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos. Els seus beneficis son:

  • Alleujar l’estrés
  • És relaxant
  • Activa la circulació sanguínia
  • Millora l’insomni
  • Afavoreix mecanismes de depuració i eliminació de toxines.

TRE

TRE són les sigles en Anglès de “Trauma & Tension Releasing exercices”, això és, exercicis per a l’alliberament de la tensió, l’estrès i el trauma. És una tècnica corporal, que a través d’una seqüència d’exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neurogènics, els quals ajuden el cos a alliberar patrons profunds de tensió, estrés i trauma, permetent recuperar al cos el seu estat d’equilibri i benestar.

Els tremolors, són una resposta del nostre organisme per autoregular-se i sanar-se a si mateix, que ens ajuden a reduir la tensió muscular, tranquil·litzar el sistema nerviós i millora l’estat emocional.

Els beneficis que ens aporta el TRE són, la disminució de l’ansietat, la tensió, l’estrès, el dolor muscular, millora el descans, ens ajuda a harmonitzar cos i ment.

Isaura Moyà
Isaura Moyà
Fisioterapeuta

Isaura Moyà fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià des del 2009. Recupera el control del teu cos!